Bomen laten snoeien?

Bomen zijn de eyecatchers in je tuin. Vaak hebben ze weinig onderhoud nodig, maar soms wil je ze laten snoeien. Zo blijven ze gezond en fris. 

Bij De Bast Groenaanleg kan je terecht om bomen te laten snoeien. Bomen die we vaker snoeien zijn dennen, eiken en berken, maar natuurlijk kan het bij veel meer bomen. Op deze pagina lees je er alles over.

 

Waarom bomen snoeien?

Er zijn heel veel goede redenen om te snoeien:

  • Klein houden: een grote boom is mooi, maar een boom kan ook té groot worden voor je tuin. Met een snoeibeurt verbeter je de lichtinval in je tuin.

     

  • Gezond maken en gezond houden: met een snoeibeurt verjong je de boom door de oude takken te verwijderen. Dat kan o.a. zorgen voor een verlengde levensduur, een betere bloei en meer opbrengst. Gesnoeide bomen zijn ook minder vatbaar voor ziektes.

     

  • Mooi maken: een tuin met gesnoeide bomen ziet er netjes uit. Dat is belangrijk, want jij geniet toch ook graag van je tuin?

     

  • Meer veiligheid in je tuin: zieke en oude takken kunnen een veiligheidsrisico betekenen in je tuin. Een snoeibeurt voorkomt dat deze takken later voor problemen zorgen.

Hoe gaan we te werk?

Contacteer ons en stel uw snoeiproject voor. We bekijken uw vraag, beslissen welke materialen nodig zijn (hoogtewerker, kettingzaag etc.) en maken een offerte. 

Op het afgesproken moment voeren we de snoeiwerken uit en even later geniet je terug 100% van je tuin.

Contacteer ons

Neem nu contact op via het formulier  of bel op 0491 98 19 52

Over De Bast Groenbedrijf

Wil jij binnenkort ook genieten van een fris gazon, zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? Contacteer ons dan nu voor gazonaanleg. 

Op deze pagina ontdek je hoe wij je nieuwe gazon aanleggen en welke mogelijkheden er zijn.

Meteen overtuigd? Contacteer ons per telefoon of met het formulier.