Klinkerwerken & verhardingen

Schakel ons in voor alle klinkerwerken en verharding rondom je huis of bedrijf. Of het nu gaat om een nieuw terras, oprit of tuinpad, wij helpen je graag met de realisatie van je droomtuin.

Welke verhardingen en welke types?

We specialiseren ons in de aanleg met 3 verschillende materialen:
 • Klinkers

  Van moderne betonklinkers tot de authentieke look van kleiklinkers. We bespreken vooraf hoe het zit met de waterdoorlatendheid.

 • Kasseien

  Op zoek naar een chique uitstraling? Dan heb je kasseien nodig. Kasseien leggen is een arbeidsintensief werkje, maar eenmaal klaar mag het resultaat er zijn.

 • Grind

  Een stijlvol materiaal voor opritten en terrassen? Dan moet je grind overwegen. De keuze in afmetingen en kleuren is enorm. Grindmatten zorgen voor een goede stabiliteit van het grind.

Van afbraak tot eindafwerking

oprit aanleg

Wanneer we beslissen samen te werken, zorgen we voor een totaaloplossing.

Indien nodig breken we eerst de bestaande verhardingen af en voeren we alles weg. We bewerken de ondergrond volgens de regels van de kunst (uitgraven, steenpuin toevoegen en aantrillen, stabilisé aanvoeren en vlaktrekken) en zorgen voor een nette afwerking (met boorden, voegen etc.).

Wat bepaalt de prijs van klinkerwerken en verhardingen?

Wanneer we een offerte maken ontdek je natuurlijk snel wat je project zal kosten. Op deze pagina lees je nu al enkele factoren die een impact hebben op de prijs:

 • Het gekozen materiaal heeft het grootste aandeel in de prijs. Kasseien en kleiklinkers zijn duurder dan betonklinkers en grind.

 • Moet de bestaande verharding worden afgebroken? Dat kost extra tijd.

 • De te leggen oppervlakte speelt een rol. De prijs per m² is kleiner bij grote oppervlaktes.

 • Het gekozen legpatroon bepaalt mee de tijd die we nodig hebben. Ook speciale vormen (bijv. rond) vragen extra aandacht.

 • De mate van afwerking met roosters, waterputjes e.d. heeft ook een invloed.

grindwerken 2

Contacteer ons nu

We helpen je graag. Stel vrijblijvend je vraag

Over De Bast Groenbedrijf

Wil jij binnenkort ook genieten van een fris gazon, zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? Contacteer ons dan nu voor gazonaanleg. 

Op deze pagina ontdek je hoe wij je nieuwe gazon aanleggen en welke mogelijkheden er zijn.

Meteen overtuigd? Contacteer ons per telefoon of met het formulier.